top of page

Till gården hör flera stall och byggnader. Privatstallet och lidren var färdigbyggda 1929, medan boningshuset ursprungligen uppfördes på 1800-talet, då på ett annat ställe i Markim vilket ni kan läsa mer om här.

 

I det sydvästra lidret som vi kallar Värdshuset, finns vårat fikarum och vår Vikingasal som är en perfekt lokal för en måltid när temperaturerna tillåter. I samma byggnad hittar ni en del av vårt Gårdsmuseum och Konstgalleriet.

 

Vid speciella tillfällen som exempelvis hästtävlingar håller vi vår Kiosk öppen. Där kan man köpa lättare mat, kaffe och hembakat fikabröd.

Vi har fem stall på gården, Privatstallet, Lilla stallet, Turstallet, Gäststallet och Manegestallet. Alla används inte regelbundet utan fler av dem finns endast för fyrbenta besökare vid tävlingar eller kurser. Totalt finns det boxplatser för 56 hästar.

 

Det finns en stor, grusad ridbana med både ovalbana och passraka. Näst intill ridbanan ligger en longeringsvolt och i samma byggnad som privatstallet finns manegen för tillfällen man hellre tränar inomhus.

bottom of page